jún
11

DVOJKA VOLLEY CUP 2023

volejbal miniV sobotu 10. júna sa v areáli ZŠ Sídlisko II stretli priaznivci volejbalu na 1. ročníku turnaja o putovný pohár s názvom DVOJKA VOLLEY CUP. Podujatia sa pod záštitou dlhoročného trénera volejbalu Štefana Cibereho zúčastnilo 8 družstiev a viac ako 50 hráčov a hráčok z Vranova, Strážskeho, Michaloviec, Prešova a Starej Ľubovne. Na multifunkčnom ihrisku sa na dvoch kurtoch odohralo spolu 18 zápasov.
Družstvá boli rozdelené do dvoch skupín, kde hrali systémom každý s každým na 2 vyhrané sety. Z oboch skupín postúpili do semifinále po dve najlepšie družstvá.
V súboji porazených semifinalistov sa v zápase o 3. miesto stretli družstvá Pondelkáči B a GPH. Po veľmi vyrovnanom priebehu sa z bronzu tešili Pondelkáči B.

Víťazi sa potom stretli v kvalitnom a bojovnom finále plnom pekných výmen. Po tuhom boji v ňom zvíťazilo domáce družstvo Pondelkáči A nad tímom Borovička z Kamienky (okres Stará Ľubovňa) 2:0 a zaslúžene sa stalo držiteľom krásneho putovného pohára.
Družstvá na prvých troch miestach získali poháre, diplomy a vecné ceny. Počas celého dňa sme mali ideálne počasie, hráči a návštevníci turnaja mali k dispozícii občerstvenie, rôzne pochutinky a fantastický kotlíkový guláš šéfkuchára Mikuláša Nemeša. Poďakovanie za usporiadanie a organizáciu tohto úspešného podujatia patrí Štefanovi Ciberemu, Milanovi Gešperíkovi a zamestnancom školy, ktorí sa podieľali na príprave turnaja.
Veľká vďaka patrí aj našim sponzorom:
DMJ Market s.r.o. Vranov n.T., Vinotéka Zolota, Peter Goga, Róbert Holík, Michal Rovňák. Zároveň chceme poďakovať Mestu Vranov nad Topľou za zapožičania stolov a lavičiek. Už teraz sa tešíme na nasledujúci ročník, na príjemne strávený deň s priateľmi, ktorých spája spoločná vášeň - hra s názvom volejbal.

 

Poradie družstiev:
1. Pondelkáči A
2. Borovička
3. Pondelkáči B
4. GPH
5. BCA
6. Gyxahovuxyn
7.-8. Pondelkáči C
7.-8. Bike Pub

  • Borovička - 2. miesto
  • Pondelkáči A - 1. miesto
  • Pondelkáči B - 3. miesto
  • received_1322622591991324
  • received_273324158521132
  • received_948726996448621