jún
30

Cestou do rozprávky

hlas mini„Azda sa nám to všetko len snívalo? Či už to bol sen alebo skutočnosť, bola to krásna cesta do rozprávky. Navštívili sme víly, stretli sme kráľovnú a kráľa, dotkli sa hviezd, maľovali v daždi dúhovými farbami Atlantídu a jedli pritom čerešne a pomaranče z Kuby.“ Toto boli sprievodné slová konferencierky Elišky Tatárovej v závere zaujímavého koncertu školskej kapely ŤAHÁK, ktorý sme mali možnosť vo štvrtok všetci dvojkári zažiť. Skutočnou hudobnou cestou do rozprávky nás previedli šikovní členovia kapely Radko Sepeši s basgitarou, Peťko Kačer za bicími a speváci - Tamarka Hermanovská, Sofia Liptáková Zuzka Štefanková, Soňa Hermanovská a Janko Štefanko. Príležitosť zaspievať si opäť s kapelou neodmietli naše hostky, bývalé žiačky Dvojky, Natálka Kvočková, Erika Barlová a Zuzka Mičejová. Koncert bol ochutnávkou piesní z nového druhého CD školskej kapely ŤAHÁK, ktoré uzrie svetlo sveta začiatkom nového školského roka.

Nie je bežné viesť školskú kapelu na základnej škole. My ale také šťastie máme. Za všetkým stojí líder kapely a skvelý muzikant, pán učiteľ Mgr. M. Boroš, ktorý spevákov hudobne sprevádzal na gitare a na koncert žiakov aj perfektne pripravil. Za sprievod na klávesoch ďakujeme aj Mgr. P. Šofrankovi a za sprievodné slovo Mgr. K. Tichej. Koncert pomohol veľmi príjemne ozvučiť Boris Marcinov, ktorému patrí tiež obrovské poďakovanie.
Záver školského roka na Dvojke sme lepšie ako hudobným koncertom nemohli ukončiť. Ďakujeme za potlesk všetkým a tešíme sa na nové CD Ťahák.

  • IMG_0404
  • IMG_0425
  • IMG_0426
  • IMG_0427
  • IMG_0429[1]